Pressmaterial

Här finns material såsom hela affischer, loggor och bilder för att användas i annonser, kataloger eller dylikt att ladda ned till er dator. Ni finner även en stageplot samt ljud- / ljusspecifikation i Word-format på vårt eget PA här (fungerar i lokaler upp till ca 800 pers). Läs texten nedan för instruktioner. Läs texten nedan för instruktioner.

Vi rekommenderar att affischen behandlas med programmet Adobe Illustrator och dess filformat (*.ai). Detta filformat klarar de absolut flesta tryckerier att behandla och gör inte slutprodukten dåligt upplöst. Loggorna är i formatet *.tif och tillräckligt stora för bra upplösning upp till A4-storlek. Önskas större loggor, kontakta oss!

Ska ni ladda ned affischen behöver ni även ladda ned typsnitten Baileys car samt Fruity drink carbonated som båda finns här på sidan. Vill du bara ha typsnitten för att själv skapa en WILD BERRIES logga så går detta bra, tänk bara på att WILD BERRIES ska skrivas i versaler. Klicka på den fil ni vill ha så laddas den automatiskt ner till din dator. Om det av någon anledning skulle uppstå problem med dessa så får du gärna kontakta oss för vidare hjälp.